Hur jag kom på Karaktärerna Del 2

Fortsättning!
 
Sofia
Hon skulle vara den perfekta tjejen. Snäll, rik, men inte snobbig, smart och omtyckt. Men så påpekade Linnéa efter någara kap att hon kändes för perfekt, så hon fick bristen. Att hon inte kan säga ifrån. Inte till Emmanuel, inte till sina föräldrar, att hon alltid förlåter dem och låter dem styra hennes liv. 
   Jag gav henne min egen klädstil och ville att hon skulle vara fin, fin, fin. Men jag lade till hennes frihetslängtan, att hon vill ut i världen och se allt som går att se. 
   Jag ville att hon skulle bli tuffare under berättelsens gång, släppa sina fördomar och börja längta bort från sitt rika liv, till det liv Miles hade. Hon vill inte ha en stel famlilj, hon vill ha det som Miles ha. Hon vill ha modet Miles har, hans familj, hans frihet. Hon börjar beundra honom jättemycket ju mer hon lär känna honom. 
   Hon skulle inte fatta att hon var kär i honom, så hon fick bli trög precis som Elle, Det blev bara roligare och bättre på det sättet. 
   Sofia utformades utifrån Miles, mot vem han bäst skulle passa ihop med. Eftersom han själv är ganska impulsiv behövde han någon som inte var det. Eftersom han själv lätt blev arg och tappade kontrollen över sina känslor, behövde Sofia inte vara det. Hon skulle vara förlåtande och förstående. 
Och när jag hittade hennes utseende så tänkte jag på Inception, en av mina favoritfilmer, där Ellen Page är med. Med helt fantastistka ögon. 
 
 
James
Han skapades för Miles behövde en bästa vän, och hur kul vore det inte om den bästa vännen även blev en viss persons pojkvän?
Jag ville att han skulle vara svart, för ingen annan karaktär var det, och punkare för då passade han ihop bra med Elle. Jag tyckte hela lilla-syskon-grejen var väldigt gullig, så då tog jag med den. Och jag måste ha med någon artisktisk, därmed graffitin. 
Och återigen, gillar den lidande killen. Gillar även den lidande killen som helt tappar målföret bland tjejen, så där har vi det. 
James syfte i sitt liv var att vara Miles bästa vän och Elles pojkvän. 
 
Emmanuel
The bad guy. Jag ville att man skulle tycka illa om honom, men att han inte skulle vara så hemsk att det var helt omöjligt att förstå varför någon skulle vilja vara med honom. Han skulle vara snobb och hans syfte var att vara fiende med Miles. 
I samma takt som Miles blir bättre skulle Emmanuel bli sämre. Emmanuel skulle också vara motsatsen till Miles, så att deras olikheter skulle bli tydligare. Jag ville ha riktig bithcinghet mellan dem. Att de blev så stora fiender som de blev bara hände av sig själv. 
Emmanuel var som en kille som inte var ond, men som gjorde fel val. 
 
Richard
Han skulle man hata. Även när Elle tyckte om honom ville jag att man skulle ogilla honom, så att man inte blev upprörd när de gjorde slut. 
Exempel när han var dum: Hur han bette sig mot Tony, hur han uttnyttjade Elle för gratis fika, hur han kallade henne sexig och inte vacker. Och det där med colan. Han sa att han tyckte om henne nästan lika mycket som han gillade cola. Den repliken är tagen ur verkligheten. Min klasskompis berättade att hennes pojkvän hade sagt så till henne. Hon var inte nöjd över kommentaren, kan jag säga. 
 
 
Lindsay
På samma sätt som Emmanuel föddes för att hata MIles, föddes Lindsay för att hata Elle. Men hon visade sig inte vara så viktig när hon väl försvunnit, så jag lade inte ner så mycket tid på henne. Dock ville jag inte att hon skulle bli god efter att hon blivit utfryst. 
 
Xander
Hans personlighet bestämdes först när han kom. Då kom jag på att göra honom en manlig version av Elle, vilket förklarar varför Tony tycker om Elle. Tony är en ganska blyg och tillbakagraden kille, och han behöver någon som är frammåt för att känna sig trygg och våga mer. 
 
Rachel (mamman)
Hon skulle bara vara en mamma. Ganska tuff, handkraftig, smart och göra allt för sina barn. Hennes syfte var att tvinga Miles att börja bli bättre. 
 
Pappan
Hans syfte var att vara Miles bästa vän i liven och sedan dö. Punkt. 
 
Sofias mamma och pappa
Skulle vara hatade. Helt enkelt. Det enda syfte de någonsin hade. 
 
Någon mer karaktär ni vill veta något om? Eller någon annan fråga?

Kommentarer
Anna

Super bra! :)

Svar: Tack :)
sunbeach.blogg.se

2013-12-06 @ 21:33:48

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort